Kundeservice

Kontakt vores kundeservice for at få personlig opfølgning. Som kunde hos os får du gratis opfølgning samt råd og tips til, hvordan du bør benytte Tea Zero.

Jeg har bestilt. Hvornår kan jeg forvente produktet?

Vi har hurtig levering i hele Danmark, og normalt vil produktet være hos dig i løbet af 3-10 arbejdsdage, afhængigt af hvor i landet du bor. Vi er en norsk leverandør og afsender din bestilling fra vores lager i Norge. Der er derfor ingen ekstra toldgebyrer eller forsinkelser i leveringen.

Hvis dit produkt alligevel skulle være forsinket ud over 10 dage, kan du kontakte kundeservice, så undersøger vi, hvorfor du endnu ikke har modtaget pakken.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

De fleste af vores kunder mærker en effekt efter 2-4 måneders regelmæssig brug. Bemærk, at det er vigtigt, at du altid følger dagsdosis for at opnå den bedst mulige virkning, så du skal huske din daglige portionspose.

En stor del af vores kunder mærker en effekt allerede efter kun 1-4 ugers brug, men dette er individuelt og afhænger af din forbrænding. Læs mere her

Eftersom det er individuelt, hvor hurtigt virkningen indtræffer, anbefaler vi, at du altid bruger produktet i minimum 4 måneder.

Kan jeg drikke flere portionsposer pr. dag?

Ja, det kan du. Flere af vores kunder drikker 2-3 kopper pr. dag. Så længe du ikke overdriver indtaget, er det ikke skadeligt med flere kopper om dagen. Prøv dig frem til, hvad der passer dig bedst. Har du yderligere spørgsmål angående dosering, så kontakt endelig vores kundeservice.

Kan jeg bruge Tea Zero, når jeg er gravid?

Kosttilskud med ekstrakt af grønne kaffebønner bør ikke anvendes af gravide, ammende og børn under 18 år, da der ikke foreligger tilstrækkelig dokumentation for denne gruppe.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse?

Der kan være en vis forsinkelse på udsendelsen af ordrebekræftelsen. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse inden for 1 time, anbefaler vi dig at bruge et øjeblik på at kontakte kundeservice, så undersøger vi, om ordren er blevet registreret.

 

Er der nogen bivirkninger ved at bruge Tea Zero?

Nej, produktet har ingen kendte bivirkninger. Har du allergier, eller har du reageret på lignende produkter tidligere, skal du læse listen med ingredienser grundigt, før du bruger produktet.

Hvordan påvirker Tea Zero forbrændingen?

Tea Zero indeholder grøn te, krom og klorogensyre. Det er aktivstoffer, som traditionelt er blevet brugt til at øge kroppens forbrænding og krom bidrager til normal forbrænding af makronæringsstofferne kulhydrater og fedt.

Hvordan dæmper Tea Zero trangen til søde sager?

Tea Zero indeholder krom, som bidrager til at regulere blodsukkerniveauet i kroppen, så det holdes normalt. Et normalt blodsukkerniveau er med til at styre trangen til søde sager, som man oplever i hverdagen.

Hvilken smag har Tea Zero?

Tea Zero har en dejlig ferskensmag med en balanceret og naturlig sødme fra Stevia. Vores kunder (og vi!) elsker smagen.

Indeholder Tea Zero noget, som er farligt eller usundt?

Nej, Tea Zero er baseret på naturlige ingredienser, som ikke er skadelige for kroppen på nogen måde. Hvis du ser en ingrediens, som du reagerer på, anbefaler vi, at du rådfører dig med egen læge for en sikkerheds skyld. Du kan drikke Tea Zero med god samvittighed!

I tillegg til råd og veiledning hjelper vi deg med følgende:

  • Skræddersyet levering tilpasset dit eget forbrugsmønster
  • Pause i leveringen ved ferier, flytning eller af andre grunde
  • Opsigelse af abonnement
  • Adresseændring
  • Returvarer
  • Betalingsdetaljer og udsættelser

Kontaktoplysninger

Tlf. 89881495
E-mail: 
[email protected]