Tea Zero

Ingredienser

Tea Zero

Tea Zero er en norsk-udviklet te baseret på grøn te.

Derudover har vi tilsat ekstrakt udvundet af uristede, grønne kaffebønner. Vi har gennem hele vores produktion taget hånd om den aktive ingrediens chlorogensyre, som udvindes af grønne kaffebønner. Tea Zero indeholder desuden urter som Burdock og Schisandra, og ikke mindst krom, som bidrager til normal omsætning af makronæringsstoffer som fedt og kulhydrater. Chrom spiller også en rolle i at dæmme sød trang og normalisere blodsukkeret. Det gør det nemmere at holde sig væk fra hverdagens søde fristelser.

Inspirationen til produktsammensætningen fandt vi ved at kigge til Kina. Her har te i århundreder udgjort en vigtig del af både kulturen og hverdagen. Te er en fast bestanddel i dagligdagen for mange mennesker i Kina og en kilde til sund livsstil. Visse typer te kan have en positiv sundhedseffekt.

Tea Zero er en unik te, med en kraftig smag af fersken. Men med Tea Zero får du mere end bare en almindelig te.

teazero-green-tea-1233874

Ingrediensliste

Smagsstoffer (ferskenjuicepulver, citronpulver, appelsinpulver og naturlig ferskensmag), grøn tepulver (Camellia sinensis), fibersol-2 kostfiber, burre rodekstrakt (Arctium lappa), kvarkekstrakt (Elytrigia repens), surhedsregulerende middel (citronsyre). syremonohydrat), stabilisator (xanthangummi), ekstrakt af grønne kaffebønner (Coffea arabica), schisandraekstrakt (Schisandra chinensis), sødemiddel (steviolglycosider), chromchlorid.

 

Aktive ingredienser pr. portionspose (2,5 g) Innhold Referanse-verdi
Grøn te pulver (Camellia Sinensis), Polyphenol 30% 240 mg **
Burre rod ekstrakt (Arctium Lappa) 120 mg **
Kvædeekstrakt (Elytrigia Repens) 120 mg **
Grønne kaffebønneekstrakt (Coffea Arabica), Chlorogensyre 50% 60 mg **
Schisandra-ekstrakt (Schisandra Chinensis), 5% Schisandriner 60 mg **
Chrom 120 µg *300%

* = % af referenceværdien
** = ingen referenceværdi bestemt

Fuld ingrediensliste

Næringsinformation
Portionsstørrelse: Én pose (2,5 g)

Næringsværdi

100 g*

En portionspose 2,5 g

Energi

1486 kj / 351 kcal

37,2 kj / 8,8 kcal

Fad

0,15 g

0 g

- heraf mættet fedt

0 g

0 g

Kulhydrater

83,5 g

2,1 g

- heraf sukkerarter

20,9 g

0,5 g

Protein

6,84 g

0,2 g

Kostfiber

6.1 g

0,2 g

Salt

0,334 g

0,01 g

Krom

4,8 mg

120 µg (*300%)

Koffein (naturligt forekommende i te)

-

-

*100g svarer til 40 portionsposer Tea Zero 

Tea Zero indeholder en kombination af grøn te og ekstrakt af grønne kaffebønner samt urter som Stor Kardbørre og Schisandra. Tea Zero indeholder også krom, som bidrager til den normale metabolisme af makronæringsstoffer (kulhydrater, fedtstoffer og proteiner). Krom hjælper også med at opretholde et normalt niveau af glukose i blodet (blodsukkerniveau).

Instruktioner

Indtag en pose dagligt, helst til morgenmad eller frokost. Fortynd indholdet fra posen i varmt vand, teen vil opløses øjeblikkeligt. Fortynd posens indhold i 2 dl (200 ml) kogende/hedt vand. Anbefalet daglig dosis er én pose.

  • Riv eller klip posen op og hæld pulveret i en kop.
  • Tilsæt 100 - 200 ml kogende vand afhængigt af ønsket styrke.
  • Rør godt indtil al pulveret er opløst.
  • Den er klar! Nyd en velsmagende kop te.

Ingredienser

Aroma (ferskenjuicepulver, citronpulver, appelsinpulver, naturlig ferskensmag), kostfiber (fiber fra majs), grøn tepulver (Camellia sinensis L.), ekstrakt af stor kardbørrerod (Arctium lappa L.), ekstrakt af bredbladet hvedegræs (Elytrigia repens L.), surhedsregulerende middel (citronsyre), konsistensmiddel (xanthangummi), ekstrakt af grønne kaffebønner (Coffea arabica L.), ekstrakt af schisandra (Schisandra chinensis(Turcz.)), sødemiddel (steviolglycosider), krom (III)chlorid.

Indhold pr. daglig dosis

  • Grøn tepulver: 240 m
  • Ekstrakt af stor kardbørrerod: 120 mg
  • Ekstrakt af bredbladet hvedegræs: 120 mg
  • Ekstrakt af grønne kaffebønner: 60 mg
  • Schisandra-ekstrakt: 60 mg
  • Krom: 120 µg (svarende til 60 µg krom per 100 ml færdig drik)

Indeholder koffein.

Kosttilskud til voksne over 18 år. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil eller medicin. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbevares et køligt, tørt sted, væk fra direkte sollys og ikke over stuetemperatur. Opbevares utilgængeligt for børn. Ikke egnet til gravide eller ammende kvinder.

Grøn te

Grøn te er i de senere år gået fra at være et relativt ukendt kosttilskud for særligt interesserede, til at blive relativt populært. Grøn te indeholder blandt andet katekiner, stoffer som er kendt for at kunne øge forbrændingen.

Grønne kaffebønner

Tea Zero indeholder en stor del af grønne kaffebønner.

Ved at drikke Tea Zero kan du mindske risikoen for metabolisk syndrom, som er en samlebetegnelse for risikofaktorer for hjertekarsygdomme, såsom øget taljestørrelse, insulinresistens, type 2-diabetes, forhøjet blodtryk og fedtstoffer i blodet.

Klorogensyre

Grønne kaffebønner indeholder meget klorogensyre. Denne syre har en gavnlig effekt på vores helbred, idet den kan øge både forbrænding og stofskifte. Chlorogensyre har en effekt på optagelsen af ​​fedt og glukose i fødevarer, som derfor kan være med til at øge forbrændingen.

Chlorogensyre hjælper også med at regulere blodsukkerniveauet. Tea Zero giver også øget energi og overskud på grund af dets naturlige koffeinindhold. Grønne kaffebønner indeholder også en masse antioxidanter.

Antioxidanter

Tea Zero indeholder også flere forskellige urter, der traditionelt bruges i te, hvoraf mange indeholder antioxidanter. Antioxidanter er molekyler, der neutraliserer frie radikaler i kroppen og dermed bekæmper oxidativ stress. Indholdet af grøn te bidrager til et højt indhold af antioxidanter.

Indholdet af grønne kaffebønner bidrager også til dette. Kaffebønner ser ud til at have en positiv effekt på sundheden. Grunden til, at kaffe ser ud til at mindske risikoen for metabolisk syndrom, er indholdet af polyfenoler såsom hydroxykanelsyre. Polyfenoler er aromatiske stoffer, der findes i planter, og nogle af stofferne er antioxidanter. Det er tidligere blevet foreslået, at polyfenoler kan have en gavnlig effekt på sukkerstofskiftet, at det kan reducere fedtoptagelsen i tarmen, sænke skadeligt LDL-kolesterol og virke anti-inflammatorisk.

Tilsammen indeholder Tea Zero en kombination af flere forskellige antioxidantkilder. Så en kop Tea Zero om dagen vil bidrage til dit daglige indtag af antioxidanter.

 

Chrome

Tea Zero indeholder krom. Chrom er vigtigt for nedbrydningen af ​​makronæringsstoffer som kulhydrater, fedt og proteiner.

Chrom er involveret i reguleringen af ​​blodsukkeret. Chrom er en del af en forbindelse kaldet glucosetolerancefaktor (GTF), som forstærker insulinets virkning. Insulin er et hormon, der regulerer blodsukkeret. Indholdet af krom i Tea Zero kan derfor have en stabiliserende effekt på blodsukkeret. Chrom bidrager formentlig til forbrænding af fedt og proteiner gennem sin effekt på insulin. Chrom har formentlig også evnen til at sænke kolesterol i blodet.

Koffein

Tea Zero indeholder koffein. På grund af sit naturlige koffeinindhold vil Tea Zero derfor også give øget energi og overskud i hverdagen.

Koffein er et mildt centralstimulerende middel med en række fysiologiske virkninger. Det virker primært på hjernen, og moderat indtag er med til at forbedre den fysiske præstation og kan øge årvågenhed og koncentration. Effekterne af koffein er veldokumenterede, og du kan læse mere om koffein her.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) har konkluderet, at et koffeinindtag på omkring 400 mg koffein om dagen (svarende til op til 5 kopper kaffe) kan nydes som en del af en sund afbalanceret kost og en aktiv livsstil. Vi anbefaler at bytte mindst én kop af disse til Tea Zero!