En forfriskende iste på 1-2-3!

SCR-20230724-mwqk

Vidste du, at iste har været populært siden 1904? Det blev brugt som en tørstslukker for søfolk, der sejlede i varme farvande. I dag er iste en af de mest populære sommerdrikkevarer, og det forstår vi godt, for det er så enkelt og forfriskende!

Det er dejligt at forkæle sig selv med noget godt i glasset, når solen skinner, og temperaturen stiger, men ofte bliver det til mange sukkerholdige sager om sommeren. Tea Zero er en unik te, der er næsten uden sukker og fungerer perfekt som iste! Derudover indeholder den krom, som bidrager til normal stofskifte og stabiliserer blodsukkerniveauet i kroppen. Et stabilt blodsukker bidrager igen til at reducere sødmebehovet. Dette gør Tea Zero til en helt unik te!

Bliv med og lav et forfriskende glas med Tea Zero iste!

Trin 1: Find en portionspose Tea Zero og hæld pulveret i et glas.

Trin 2: Fyld glasset med ca. 2 – 2,5 dl vand, afhængigt af hvor stærk ferskensmag, du ønsker. Ønsker du at lave en halvliter iste, skal du bruge to portionspakker.

Trin 3: Rør godt rundt, indtil pulveret er opløst, og fyld glasset med isterninger for en mere kølende effekt!

Trin 4: Skær den ønskede frugt i stykker og tilsæt frugten i glasset med iste. Her er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken slags frugt man kan tilføje, men vi synes, at isteen bliver ekstra lækker med nogle friske ferskenstykker og en skive eller to citron.

Trin 5: Nyd et dejligt glas Tea Zero med god samvittighed!

BONUS! For dem, der har lidt ekstra tid, kan vi tipse om, at teen får en fyldigere smag, hvis du først koger vandet, rører pulveret i og lader teen køle helt ned. Her er det muligt at lave større portioner og lade teen køle af i køleskabet natten over. Prøv dig frem og find ud af, hvordan du bedst kan lide teen!

SCR-20230724-mxgc

PRØV BESTSELLEREN TIL HALV PRIS! Med over 400.000 solgte pakker ved vi, at du bliver tilfreds. Bestiller du nu, får du den første pakke for kun 129,-

KUN 9
tilbudspakker
tilbage i dag
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betalt med faktura efter modtagelse af varen
PostNord_wordmark